Vegueria del Penedès

ROBATORI

Detingut un lladre reincident en ser sorprès de matinada a l'interior d'una casa en construcció, a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-01-2019 11:06

La detenció es va produir gràcies a la trucada d'un veí que va alertar de la presència d'un home a l'interior d'una casa en obres al carrer de Teodor Creus i Coromines

Imatge del carrer de Teodor Creus i Coromines. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va detenir la matinada de diumenge a dilluns de 7 de gener un home de 25 anys per un presumpte delicte d'apropiació de propietat immoble.

La detenció es va produir gràcies a la trucada d'un veí que va alertar de la presència d'un home a l'interior d'una casa en construcció del carrer de Teodor Creus i Coromines. Durant la inspecció ocular per part dels agents desplaçats es va localitzar i identificar el presumpte autor dels fets, a qui li constaven nombrosos antecedents policials, entre els quals hi havia el de robatori amb força.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.