Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

El Can Turky’s, malgrat caure derrotat, planta cara al Finques Rius


Consell Esportiu del Garraf Vilanova i la Geltrú

12-01-2019 8:39

Plantilla del Can Turky’s. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Primera Divisió

Nova ensopegada del Pista Cero, cuer de la categoria, que en aquesta vuitena jornada es veia superat pels Amigos de Zizou per 1-3. En el partit més interesant de la setmana el Kirolbet-Los Charrua s’imposava al Miró Gràfic Cubelles per 2-4 i situa a l’equip de Walter Silva en el segon lloc de la taula. Sisena victòria de la temporada pel Finques Rius que vencia al Can Turky’s per 3-1 i es manté una jornada més com  líder. Tres nous punts pel Club Tennis Ribes, gràcies al seu triomf per la mínima davant el FCNG Bol (1-0), que allunyen als ribetans de la part baixa de la classificació. Inesperada derrota del Bar La Penya Sitges-Pizzeria Francesco que es veia superat pel FC Raconet per un clar 0-3.

Segona Divisió A

Igualat encontre entre Tot Gos Zero Gravity Records i Penya Barcelonista Vilanova que es decantava a favor dels locals per 6-4 malgrat el hat-trick del visitant A.Garcia. Contundent victòria del FC Rokeros enfront a l’Aston Birra per 7-1 que manté una jornada més als visitant tancant la classificació. No afluixa el Bar El Rinconcito que sumava tres nous punts al superar a Atletico Perroflautas per 4-1. Amb onze punts a la classificació trobem al Pamp Rojo i als Veteranos CD Ribes desprès de l’enfrontament d’aquesta jornada que finalitzava amb victòria dels primers per un ajustat 3-2. Important triomf de la Penya Ribes-Desguaces La Piña davant el Vilathetic (4-3) que manté als locals fora de les places de descens.

Segona Divisió B

No reunia suficients jugadors el Bar Mari per disputar l’encontre davant el Pico Pala TM fet que comportava el triomf de l’equip d’Eliseo Modesti (5-0) i la corresponent sanció pels visitants. Tres gols de E.Prat facilitaven la victòria del Nou Sin Perdón davant el Can Tabaco per un ajustat 4-3 i manté als locals a la part alta de la taula. Primera derrota per l’ Steaua Vilanova que es veia superat contundentment per El Vilanoví per 1-7 en un partit que els líders de la categoria van afrontar sense canvis a la banqueta. Molt meritòria victòria del CE Nova Olivella que amb només sis jugadors s’imposaven a La Toscana per 2-0. Segueix en places d’ascens el Masca Asociación que aquesta jornada superava a Los Legends per 3-6.

Resultats i Classificació  Primera Divisió

Resultats i Classificació  Segona Divisió A

Resultats i Classificació  Segona Divisió B

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.