Vegueria del Penedès

MEMÒRIA HISTÒRICA

Ajuntament i Amics del Castell homenatjaran les víctimes dels bombardejos a Cubelles el 1939


Redacció Cubelles

13-01-2019 Última revisió: 23-01-2019 12:42

Les bombes van acabar amb la vida del nen Josep Maria Carbonell i en Jaume Estalella

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Cubelles i el Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell han organitzat, el proper 18 de gener a les 17h., un acte en record de les dues víctimes mortals dels bombardejos a Cubelles, el 18 de gener de l’any 1939. L’acte es portarà a terme al carrer de Sant Antoni, a la font pública, on va morir una de les dues víctimes.

També hi prendran part també les escoles Charlie Rivel i Mar i Cel i l’institut Cubelles, amb la lectura de textos sobre la Pau i una interpretació musical. L’acte vol fer èmfasi en els valors de la Pau i retre un homenatge a Josep Maria Carbonell Rovirosa, un nen de 7 anys que va morir a la pl. de la Font, i en Jaume Estalella i Mestres, que va perdre la vida al carrer de Sant Antoni, 2, tot just on s’ubicarà la placa de record.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.