Vegueria del Penedès

ROBATORI

Dos robatoris amb força en poc més d'una hora al barri de La Collada


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-01-2019 9:17

En un dels casos, els lladres van accedir a la planta superior de l'habitatge quan els propietaris eren al pis inferior, enduent-se diverses joies

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova i els Mossos d'Esquadra investiguen dos robatoris amb força en dos habitatges del barri de la Collada. Els fets van tenir lloc divendres passat entre les nou del vespre i dos quarts d'onze de la nit. La policia va ser alertada a les 20.54 hores d'un robatori amb força, en un habitatge del carrer del Fraig. Segons l'atestat policial els lladres van accedir a la planta superior de l'habitatge quan els propietaris eren al pis inferior, enduent-se diverses joies.

Més tard, a les 22.17 hores, la Policia Local va rebre l'avís de la propietària d'un immoble del carrer del Margalló, després d'observar que la porta d'entrada havia estat forçada. Els agents desplaçats van comprovar que no hi havia ningú a dins, però que la finestra de la cuina també havia estat forçada i que l'interior estava tot regirat. Els fets es van posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.