Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

La bola no entra i el Sitges suma la tercera derrota a casa


Toni Muñoz Sitges

16-01-2019 11:04

Plantilla del CPS Sitges. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CPS Sitges 0 – CH Santa Perpetua 1

L’equip de Carles Busquet tanca la primera volta amb 8 victòries, 3 empats i 4 derrotes 

El CPS Sitges cau per la mínima al pavelló de Pins Bens en un partit en que els pals i l’encert del porter visitant fan que l’equip sitgetà sense poder fer cap gol acabi injustament derrotat tot i generar infinitat d’ocasions al llarg del matx, tancant la primera volta fora dels jocs de promoció sisè a la taula sumant 27 punts, a 8 del líder, el Congrés, tenint un inici de segona volta del tot exigent primer rebent al Barça Lasa, per seguir anant a la pista del líder, el Congrés, rebent al cuer, el Martinenc, per viatjar després a la pista de l’Espanyol.

El primer equip del CPS Sitges conscient de la dificultat d’iniciar l’any amb el segon conjunt que menys gols rep, el Santa Perpetua, saltava a la pista amb la intenció de controlar sense donar facilitats, si amb el propòsit d’afinar la punteria de cara a barraca, és cert que es llançava i molt enviant en els  primers minuts quatre boles al pal, a falta de dos minuts pel descans el Santa Perpetua disposava d’una falta directa aturant Alex Aguilar, a falta de 45 segons un xut ben col·locat visitant fa que s’arribi al descans amb el 0 a 1 que a la fi del partit fou el marcador final.

Poc va canviar la decoració a la segona meitat un Sitges buscant el gol de l’empat i un Santa Perpetua ben col·locat en defensa però molt perillós al contraatac, amb tot i això tan l’equip visitant com el sitgetà gaudien d’una falta directa per deu faltes d’equip, en que els dos porters refusaven, ni de rebot van poder batre al porter d’un Santa Perpetua que s’emportava els tres punts mentre que l’equip d’en Carles Busquets ho va intentar tot però la bola no va volgué entrar.

Fitxa tècnica

CPS Sitges: Alex Aguilar, Ferran Ortoll, Alex Raventós, Sergio Pérez, Sergi Sabater, Gerard Camarasa, Aitor Fonollosa, Isaac Martínez, Rubèn Gómez i Daniel Millán.

El proper partit

El CPS Sitges enceta la segona volta rebent al segon classificat, el Barca Lasa, segon classificat a la taula amb 32 punts amb 10 victòries, 2 empats i 10 derrotes. L’hora d’inici aquest dissabte a les 18 hores.

 

Resultats dels partits dels equips del CPS Sitges 

Divendres, 11 de gener de 2019
– Partits jugats com a visitant:

Sènior B (2ª Catalana): CP Vilafranca 6 – CPS Sitges “regarsa.com” 2. (15ª jornada – Lliga 2ª Catalana)

Dissabte, 12 de gener de 2019
– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):

Benjamí: CPS Sitges – CP Congrés. (Lliga Copa Barcelona):(Partit ajornat per vaga arbitral)

Juvenil: CPS Sitges “baixens.com” 4 – CH Vila-seca 3. (Lliga Copa Federació)

Sènior A (1ª Catalana): CPS Sitges “New Ricky’s” 0 – CH Santa Perpètua 1. (15ª jornada – Lliga 1ª Catalana)

Prebenjamí: CPS Sitges 1 – HC Barberà 3. (Lliga pel campionat de Barcelona)

Els dos equips sènior del CPS Sitges han finalitzat aquesta primera volta a la 6ª posició de la seva categoria i tots dos estan amb opcions de lluita per les posicions d'ascens. El proper cap de setmana el sènior B es desplaça a la pista de l'Alpicat i el sènior A juga a Pins Vens contra el FC Barcelona (actual 2on classificat del Grup B de 1ª Catalana).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.