Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Xoca amb una motorista que va cometre una infracció i acaba denunciat per alcoholèmia


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-01-2019 13:09

Segons l'atestat, el conductor del turisme va topar contra la conductora de la motocicleta després que aquesta realitzes una maniobra no permesa

Imatge general de l'avinguda Eduard Toldrà de Vilanova. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va atendre diumenge al vespre un avís per accident de circulació a l'avinguda Eduard Toldrà, en el que estan implicats un turisme i una motocicleta.

Segons l'atestat, el conductor del turisme va topar contra la conductora de la motocicleta després que aquesta realitzes una maniobra no permesa, en voler-se incorporar de la via lateral al carril principal. La noia, de 21 anys, va ser traslladada a l'hospital de Sant Camil per rebre atenció mèdica.

El conductor del vehicle va ser denunciat administrativament pels agents, ja que va donar positiu a la prova d'alcoholèmia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.