Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2019

Comencen les Festes Majors d’hivern a Santa Margarida i els Monjos


Redacció Santa Margarida i dels Monjos

17-01-2019 8:48

La festa que es celebra sota l’advocació de Sant Antoni Abat, començarà avui al vespre amb la traca a les 19h

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La traca d’inici de festa donarà el tret de sortida, aquest dijous, dels actes de la Festa Major d’hivern dels Monjos que enguany es durà a terme els dies 17, 18, 19 i 20 de gener. Tots els actes, excepte l’ofici es realitzaran a la societat La Margaridoia.

La festa que es celebra sota l’advocació de Sant Antoni Abat, començarà aquest dijous al vespre amb la traca a les 19h i a continuació un concert de la coral La Margaridoia i tot seguit cantada d’havaneres  amb el grup Xaloc i la degustació de rom cremat a la mitja part.

Divendres a dos quarts de 9 del vespre se celebrarà el pregó de Festa Major, a càrrec de la Sra. Maria Teresa Baduell Coll i tot seguit es durà a terme el sopar popular i ball amb el duet Melody.

Dissabte els actes inclouran un selecte concert de Festa Major i un ball de gala, a càrrec del grup musical Loren, a partir de dos quarts d’11 de la nit.

Diumenge els actes començaran a les 12 del migdia, amb l’ofici de Festa Major en honor de sant Antoni Abat, amb la participació de la coral La Margaridoia i breu concert al finalitzar, també amb la coral Amics de Penyafel.

Els actes de festa major finalitzaran el mateix diumenge a dos quarts de 7 de la tarda amb teatre a càrrec del grup La Sala de La Margaridoia, que representarà l’obra “Les Gates”.

La Festa Major d’hivern dels Monjos està organitzada per la societat La Margaridoia i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.