Vegueria del Penedès

EN RECORD DE MARIA GARCÍA RUBIO

Torna el concurs de fotografia l'Empremta Femenina, a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-01-2019 8:59

Les fotografies es poden presentar fins a l'11 de març

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ja es poden presentar fotografies al concurs l'Empremta Femenina, que convoca l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb el suport del Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca de l'associació de veïns de Sant Joan. La data límit d'entrega és el dia 11 de març, per si es vol presentar fotografies al voltant de la diada del 8 de març de 2019, Dia Internacional de les Dones.

Aquest concurs, reconegut per la Federació Catalana de Fotografia, que arriba enguany a la 22a edició es convoca anualment amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

L'objectiu és visibilitzar la imprescindible participació de les dones en l'avenç positiu de la nostra societat al llarg de la història, mitjançant un reportatge documental a través d'una col·lecció de tres fotografies emmarcades en la mateixa unitat temàtica que reflecteixi l'aportació de les dones en diferents àmbits: laboral, social, familiar, d'oci, etc. Així com la reivindicació, que encara és vigent, dels drets de les dones.

La presentació de les obres participants s'ha de fer per correu electrònic a empremtafemenina@gmail.com.
El jurat estarà format per persones relacionades l'àmbit de la fotografia (membres de la Federació) i del gènere. El veredicte es farà públic el dia 15 de març. El lliurament de premis es farà el 22 de març a les 18 h a la sala d'exposicions del centre cívic Sant Joan, coincidint amb la inauguració de l'exposició. La mostra serà itinerant durant l'any 2019 per diferents centres cívics de Vilanova i la Geltrú, des del mateix 22 de març fins al 25 de juny.

S'atorgaran 5 premis en diferents categories:
En record a la fotoperiodista vilanovina Maria García Rubio, “Mary”, es lliurarà el premi d'honor a la seva memòria. Aquest premi va néixer amb el desig de posar en valor aquesta figura rellevant i pionera. El premi serà una càmera instantània Fuji Instax mini, patrocinada pel Centre Fuji Vilanova. El primer premi a la col·lecció obtindrà la medalla d'or de la Federació Catalana de Fotografia; el segon premi, la medalla d'argent; i el tercer premi, la medalla de bronze. Finalment el premi especial a la col·lecció “Vilanova i les dones” obtindrà una còpia ampliada a mida 100x60 en acabat tela, patrocinat pel Centre Fuji Vilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.