Vegueria del Penedès

UPC

La vilanovina Ariadna Llorens, nova directora de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UPC


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-01-2019 17:51

L'ICE és responsable de dur a terme el Pla de Formació de la UPC, orientat a la millora de la seva activitat acadèmica

La vilanovina Ariadna Llorens, nova directora de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UPC. UPC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La vilanovina Ariadna Llorens és la nova directora de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UPC, l'ens responsable de dur a terme el Pla de Formació de la UPC, orientat a la millora de la seva activitat acadèmica, i d’impartir el màster de formació del professorat de secundària que capacita per a l’exercici de la docència en aquest àmbit educatiu. Llorens és enginyera industrial doctorada per la UPC i amb un màster en administració i direcció d'empreses. Les seves especialitats són l'Aprenentatge actiu, Competències professionals, Currículum en enginyeria informàtica, Desenvolupament competencial, Direcció universitària, Educació en enginyeria, Educació universitària i Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

L'Institut de Ciències de l'Educació de la UPC també imparteix el postgrau sobre Formació del professorat de Tecnologia de secundària, i mitjançant convenis amb la Generalitat de Catalunya es realitzen activitats de formació permanent del professorat d’ESO, batxillerat i formació professional dels àmbits que li són afins.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.