Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Cap opció a Badalona pel CTT Vilanova


CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú

22-01-2019 19:13

El Vilanova B segueix líder a preferent

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

6-0 a Badalona, marcador inapel·lable contra un dels equips de la part alta que lluita per l’ascens. Els vilanovins van competir dins les seves possibilitats i Ávila va estar a prop  de guanyar a Miranda. Partit ajustat d’Alday amb el jove Bocanegra que al decidir-se pels locals ja deixava tocats als Vilanovins. La salvació segueix estant a tres partits de distància i els resultats d’aquesta jornada tampoc han ajudat gaire. El proper partit a camp de l’Olot no és un desplaçament gens fàcil.

Situació diametralment oposada pel Vilanova B, líder destacat a preferent guanya 0-6 a camp del cuer el Centre de Gràcia. Dos punts de Carmona,Ruiz i Garrote seguint en la bona línia.

El Vilanova C guanya a Collbató 1-5 i consolida posició de play-off d’ascens amb 2 punts de Milà,Cepero i un de Marsal. Guanya l’average particular cosa que pot tenir el seu pes en la classificació final.

Derrota del Vilanova D a Vic per 4-3 a la segona B. Amb el liderat en joc els vilanovins van tenir un 3-1 a favor i partit amb 2-0 que no van poder rematar. Ara caldrà lluitar per mantenir la posició d’ascens directe que manté per la derrota del Parets.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.