El CNB Vilanova acaba la primera volta amb un balanç de nou victòries

23-01-2019 10:21

Victòria gaudida del femení contra el Begues

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CNBVILANOVA 83 - SA SURIA 62

Darrer partit de la primera volta davant d’un Súria amb un balanç de sis victories sis derrotes, intal.lat a la part mitja de la classificació i que va demostrar durant molts minuts com d’igualat està aquest grup quatre de la tercera catalana.

Sortida amb Guillaumes, Nil, Carlos, Sugri i Caelles. Primers deu minuts d’intercanvi de cistelles, on els visitants plantejaven molts problemes al joc vilanoví, que era poc vistòs i fluïd. A l’altra cistella poca intensitat defensiva dels grocs que els visitants aprofitaven per anotar amb facilitat. Final del primer quart 21-19.

Al segon quart es va mantenir la mateixa tònica. Javi mantenia als locals dins el partit amb tres triples, però les sensacions de l’equip no eren bones. La poca i lenta circulació de pilota feia als vilanovins molt previsibles, i els de Súria seguien aprofitant la poca tensió groga en defensa. A vestidors guanyant per la mínima ( 38-37) i amb la certessa que aquest any costa molt desempallegar-se de qualsevol equip.

I com ve sent habitual gran sortida al tercer quart, com sempre des de la intensitat i la concentració en defensa. Els de Vilanova es van deixar anar i la pilota corria molt més que a la primera part. Els visitants no sabien parar el cop, gran joc coral on tots el jugadors estaven encertats de cara a cistella, potser perquè les opcions eren molt millors que als quarts anteriors. 60-47.

Al darrer quart no va haver-hi relaxació, i Vargas va matar qualsevol esperança de reacció visitant amb set punts consecutius i donant tres cistelles fetes als seus amics interiors. Final del partit amb un contundent 83-62 que ningú esperava a la mitja part.

Final de la primera volta amb els vilanovins amb un balanç de nou victòries i quatre derrotes, ocupant la cinquena posició (empatat amb segon, tercer i quart classificat) i el que és més important, amb la sensació de que l’equip pot competir amb tothom, i que ho farà.

Dissabte partit adelantat de Carnaval, davant dels amics de Solsona que amb 13-0 lideren el grup, i que no han mostrat cap inconvenient en facilitar un canvi de data. Seguim, i a veure fins a on.

CNBVILANOVA: SUGRI (3), ALEX, NIL(2), VARGAS (7), GUILLAUMES (10), GALI, COLLADOS (8), JAVI (15), BURCET (15), CAELLES (5), CARLOS (17), MATEO (1).

Sènior Femení AKO 72 - 43 Bàsquet Begues

Aquest diumenge, el Sènior Femení AKO va jugar contra el Bàsquet Begues, un equip que tenia el mateix nombre de derrotes que nosaltres (4), i que és dirigit per un entrenador conegut del club, el Manu.

Les noies locals veníem d’una derrota massa contundent contra el Castelldefels, i volíem tornar a trobar-nos. Durant la bona setmana d’entrenament, vam treballar el joc d’atac i conceptes bàsics defensius. Es va parlar de ser més contundents i agressives en l’aspecte defensiu, per així dificultar l’atac de les rivals.

I al  primer quart, després d’una mica de posada en marxa, ja es van veure les coses entrenades: joc sense pilota, circulació ofensiva, i sobretot, pujada de línies en defensa.

El segon quart, encara que ens va ser favorable en anotació, el nivell defensiu no va ser el mateix, la qual cosa el rival va aprofitar per incrementar la seva anotació. Descans amb un marcador de 32-21.

Durant la xerrada al descans, es demana que es redueixin les pèrdues de pilota després de recuperar-la i/o agafar el rebot. No precipitacions innecessàries ens donaran més control del joc.

I tant el tercer com l’últim quart, les noies i el cos tècnic vam observar la bona defensa  (treball de les línies de passada i defensa) i joc lliure en atac.

Teníem la baixa de Noèlia i a mig gas a Noemi, però vam rebre l’ajuda de la Yoyi i de la júnior Inès, que van donar punts i minuts de qualitat.

Destacar que totes les jugadores de camp van anotar, destacant la Raquel (22), Yoyi (12) i Èlia (11).

Enhorabona a totes les jugadores! Ens veiem aquest divendres 25 a les 20:15h al Pavelló Isaac Gàlvez, per jugar un partit que es va ajornar el passat mes de desembre. Amb aquest tancarem la primera volta. I esperem que sigui amb victòria i disfrutant del bàsquet.

Jugadores: Clara, Tània, Natàlia, Èlia, Raquel (5 inicial). Noemi, Eli, Yoyi, Júlia P i Inès

Parcials: 16-08 / 16-13 (32-21) // 23-14 (55-35) / 17-8 (72-43)