Vegueria del Penedès

CONSORCI DE PROMOCIÓ TURÍSTICA

Arrenca el concurs per escollir el millor secret del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

31-01-2019 14:36

De tots els vídeos recollits durant el 2018 al Banc Sabadell Vijazz i al Cavatast, se n’han escollit 5 de finalistes

Arrenca el concurs per escollir el millor secret del Penedès. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha presentat els cinc vídeos finalistes del concurs Penedès Secret, on els penedesencs explicaven a càmera els seus racons, experiències i secrets preferits per donar-los a conèixer a tothom.

De tots els vídeos recollits durant el 2018 al Banc Sabadell Vijazz i al Cavatast, se n’han escollit 5 de finalistes: el secret d’en Roger Pérez, el monestir de Sant Sebastià dels Gorgs; el d’en Joan Raventós, el paisatge del Penedès; el de la Maria Anglada, la festa de la fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia; el Camí del Riu, d’en Joan Rossell; i el campanar de Vilafranca del Penedès, d’en Xavi de Lamo.

Es pot participar al concurs votant online el secret més destacat fins el dia 6 de febrer. Entre tots els participants, es sortejarà una escapada al Penedès, que inclou l’allotjament Casa del Pi,  àpat a Cal Blay i visita al celler J. Miquel Jané.

L’enllaç per accedir a les votacions és http://bit.ly/TriaSecretPenedes, i també es pot trobar al web www.enoturismepenedes.cat i a les xarxes socials: @enoturismepenedes a Facebook i @enopenedes a Instagram.

El secret més votat i el seu ambaixador seran els guanyadors i passaran a formar part del llistat dels principals atractius i secrets turístics del Penedès, que es desvetllaran abans de l’estiu.

Penedès Secret és una campanya de màrqueting del Consorci de Promoció Turística del Penedès, que té diversos objectius: pretén seduir al visitant a través de les curiositats i anècdotes del territori, fer que els penedesencs siguin amfitrions de la destinació i millorar les propostes turístiques per fer-les més singulars i úniques.  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.