Vegueria del Penedès

OCUPACIÓ

El Consell Comarcal del Baix Penedès contracta 26 persones en situació d'atur


Redacció El Vendrell

01-02-2019 9:24

La finalitat del projecte és millorar les competències professionals de persones ensituació d'atur i afavorir el funcionament i estat de diferents espais de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Penedès contracta 26 persones en situació d'atur. CC Baix Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Al mes de desembre de 2018, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu ha atorgat al Consell Comarcal del Baix Penedès el Programa Treball i Formació amb un import de 401.000€, en concepte de despeses de contractació i formació transversal. La finalitat del projecte és millorar les competències professionals de persones en situació d'atur i afavorir el funcionament i estat de diferents espais de la comarca.

Dins d’aquesta línia hi ha dos tipus de contractes; els contractes de 6 mesos tenen prioritat les persones en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi ni de l’ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferentment més grans de 45 anys.

D'aquest perfil s'han contractat 14 persones que exerciran de peó, i 3 faran tasques administratives. Els contractes de 12 mesos tenen prioritat les persones aturades més grans de 55 anys que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació i que no tenen la cotització suficient per a que se’ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin als 65 anys.

D'aquesta durada s'han contractat 8 persones com a peó, i 1 administrativa. La xifra total de les persones contractades és de 26, i desenvoluparan la seva feina a tots els municipis de la comarca excepte El Vendrell, Calafell i Cunit, que ja disposen dels seus propis plans d'ocupació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.