Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Ferit l'ocupant d'un patinet elèctric en un accident de trànsit a la rambla de la Pau


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-02-2019 10:09

L'atestat policial fa constar que el patinet estava ocupat per dues persones i que circulaven per la calçada d'una via, on no és permesa la seva circulació

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'ocupant d'un patinet elèctric ha resultat ferit aquest divendres a la nit en un accident de trànsit al centre de Vilanova. A les 23.26 hores, la Policia Local va rebre l'avís per un accident de circulació a la rambla de Salvador Samà, en el que estan implicats un turisme i un patinet elèctric.

A causa de l'accident, presumptament provocat quan el conductor del vehicle va canviar de carril sense adonar-se de la presència del patinet, un dels dos ocupants del patinet va resultar ferit i va ser traslladat a l'hospital de Sant Camil per possible fractura òssia.

L'atestat policial fa constar que el patinet estava ocupat per dues persones i que circulaven per la calçada d'una via, on no és permesa la seva circulació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.