Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

Ciutadans de Calafell critica que el PP i el PSC es dediquin a insultar-los i a criticar-los "en lloc de defensar la democràcia sense matisos"


Redacció Calafell

06-02-2019 12:04

José Manuel Tejedor considera electoralista que els socialistes i els populars titllin de 'malvada' la moció de Cs per a retirar els indults als polítics catalans

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El portaveu del Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Calafell, José Manuel Tejedor, ha denunciat que el PSC i el PPC a Calafell "estiguin a favor del cop a la democràcia", després que els socialistes s'abstinguessin a la moció que rebutja la impunitat i els indults als polítics catalans separatistes que seran jutjats pel Suprem, i que el Partit Popular la votés a favor matisant que l'objectiu final de Ciutadans és 'sembrar l'odi a tota Espanya'.

El portaveu municipal de Cs a Calafell ha recordat que "un indult d'aquestes característiques suposaria un privilegi i atempta contra la igualtat de tots els ciutadans", i que "des dels Ajuntaments s'ha de decidir també si s'està del costat de la Llei o de la mà dels que volen saltar-se les lleis i han donat un cop a la democràcia".

Per tot això, i davant els insults dels diferents grups locals a Ciutadans durant el transcurs del ple, Tejedor ha recordat als regidors que "el respecte ha de ser un principi bàsic per a qualsevol demòcrata i una manera de garantir els nostres drets i llibertats", per això, els ha convidat a "reflexionar" i a "atendre el que realment importa que no són els colors polítics sinó les necessitats reals de tots els veïns de Calafell".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.