Vegueria del Penedès

NOU MATÍ CAÒTIC

Retards de més de trenta minuts a diverses línies de Rodalies per una incidència en les instal·lacions de Sants


ACN Barcelona

07-02-2019 9:38

Una avaria a Bellvitge ja ha provocat problemes a primera hora del matí

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Es registren retards de més de trenta minuts a l'R1, l'R3 i l'R4 de Rodalies en sentit nord per una incidència en les instal·lacions a l'estació de Sants. Els trens poden estar aturats més temps de l'habitual quan s'apropin al punt de l'avaria. D'altra banda, una altra incident a Bellvitge a dos quarts de sis ja ha provocat problemes a primera hora del matí, però la circulació ja s'està normalitzant. En aquest cas es tractava d'una avaria que afectava el sistema de senyalització d'Adif, el que provocava una limitació de la capacitat operativa al tram entre Sants i El Prat de Llobregat. Hi ha hagut retards en els serveis de les línies R2 Nord, R13, R14, R15 i R16. També s'han reduït les freqüències de l'R2 Sud.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.