Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE MÚSICA

Tenors, un espectacle d’òpera professional en clau d’humor aquest diumenge al Festival MUSiCVEU


Redacció Vilafranca del Penedès

07-02-2019 10:04

Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el pinyol

Tenors, un espectacle d’òpera professional en clau d’humor aquest diumenge al Festival MUSiCVEU. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge 10 de febrer a les 19h el Festival MUSiCVEU porta el gran espectacle TENORS - Òpera professional en clau d’humor, una fantàstica i divertida actuació que està omplint teatres i auditoris i que permetrà gaudir d’un espectacle diferent amb unes veus increïbles.

Un espectacle que emociona a través de melodies conegudes, situacions i paròdies absurdes. TENORS és un record als mítics concerts que durant els anys noranta van fer arreu del món els Tres Tenors, un espectacle que combina òpera, napolitanes i altres gèneres amb l’humor visual més esbojarrat i que farà riure a l’espectador.

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l'ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el "pinyol", que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre.

Les entrades per aquest concert estan disponibles a www.musicveu.cat, www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenge de 12h-14h i a partir de les 18h. En aquesta ocasió es sortejaran dues enovisites a Caves Oriol Rossell entre tots els assistents al concert.

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.