Vegueria del Penedès

DELEGATS I DELEGADES

Vilanova posa en marxa el programa Antena


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-02-2019 22:37

Es tracta de posar en contacte els delegats i delegades dels centres de secundària amb les campanyes i serveis destinats al jovent perquè facin de corretja de transmissió

Vilanova posa en marxa el programa Antena. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut i l'Oficina Jove Garraf han engegat un nou programa de participació als centres de secundària de la ciutat.

Sota el nom d'Antena, l'objectiu és formar i apoderar els i les delegades dels centres educatius per fer de corretja de transmissió de les campanyes, els serveis i les informacions destinades a joves que es facin a la ciutat. La idea és que aquesta informació s'escampi per mitjans que els són propers, i per membres de la pròpia comunitat.

D'altra banda, les antenes, com a delegats i delegades, també serviran d'interlocutores vàlides del col·lectiu de joves estudiants.

L'arrancada del projecte s'ha fet aquest dilluns a la Nau del Ferrocarril, amb una trobada formativa conjunta en la que s'han fet activitats formatives i de cohesió de grup per presentar el projecte.

El regidor de Joventut, Jordi Medina, ha donat la benvinguda als delegats i delegades, i ha recordat que "Avui dia tots actuem com a antenes i satèl·lits per a difondre les dades, tots rebem i difonem. Us necessitem per a que qualsevol servei i recurs que pugui interessar o necessitar qualsevol jove, sigui al seu abast i en pugui fer ús. Es tracta que Vilanova sigui una ciutat jove, de i per als i les joves. Treballar sumant Oficina Jove i delegats i delegades dels instituts farà que la nostra ciutat sigui encara més una ciutat amb qualitat de vida per a tothom. La jornada d'avui ens aportarà eines per a aprendre a rebre, escoltar, proposar i actuar."
 
A la primera edició del programa Antena hi participaran prop de 100 delegats i delegades de 5 centres educatius: les escoles El Cim i Santa Teresa, i els instituts Francesc Xavier Lluch i Rafecas, Joaquim Mir i Manuel de Cabanyes.

El projecte neix amb la voluntat de continuïtat, i de que pugui anar creixent el nombre de centres participants en properes edicions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.