Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2019

Sant Martí Sarroca viurà diumenge una rua de Carnaval amb 33 carrosses i comparses


Redacció Sant Martí Sarroca

19-02-2019 12:16

Més de 3.000 persones hi participaran, afegint-se als acompanyants, visitants i martinenques i martinencs que viuran la rua

Sant Martí Sarroca viurà diumenge una rua de Carnaval amb 33 carrosses i comparses. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper diumenge 24 de febrer, Sant Martí Sarroca celebra la seva multitudinària rua de Carnaval, una de les primeres que tenen lloc a l’Alt Penedès i que compta amb un elevat nombre de participants. Enguany es preveu que superin les 3.000 persones, amb les 33 carrosses i comparses que hi participaran.

La festa de Carnaval començarà ja a la 1 del migdia a La Placeta, on tindrà lloc l’arribada de la reina i el rei de Carnaval, que faran el pregó de Carnaval des del balcó de l’antic Ajuntament.

A les 6 de la tarda començarà la rua de Carnaval pels carrers del municipi. L’inici serà com sempre a l’Avinguda del Castell.

La festa i rua de Carnaval estan organitzades per la Comissió de Festes de Sant Martí Sarroca, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament.

La rua serà retransmesa en directe per EixDiari facebook live.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.