Vegueria del Penedès

PATINATGE ARTÍSTIC

El Xou petit del CPA Vilanova cinquè al campionat de Catalunya


CPA Vilanova Vilanova i la Geltrú

20-02-2019 16:24

Amb la coreografia ‘Junts som més forts’ l’equip vilanoví va assolir el passi directe al campionat estatal, després de superar dos dels equips que a la territorial de Barcelona s’havien classificat per davant seu

El Xou petit del CPA Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Xou Petit del CPA Vilanova ja es prepara per al Campionat d’Espanya de Grups Xous que se celebrarà el 8 i 9 de març a Guadalajara. L’equip de la capital del Garraf va classificar-se per a la competició estatal després d’assolir una lluitadíssima i merescuda 5a posició en el Campionat de Catalunya de Grups Xous i Quartets que s’ha celebrat durant el cap de setmana a Reus i que els ha suposat el passi directe a la següent fase de competició.

L’equip format per Meritxell Bachero, Ot Font, Berta Domènech, Neus Tinoco, Melanie Grasso, Júlia Granero, Jordina Blanch, Foix Morgades i Mari Carmen Garcia, sota la direcció tècnica i artística de Toni Garcia i Mari Carmen Garcia, van executar amb rapidesa i gran precisió la coreografia ‘Junts som més forts’, una producció que segueix l’estil i la tècnica que ja ha esdevingut marca pròpia del club vilanoví.

Amb la coreografia ‘Junts som més forts’ el Xou Petit va lluitar de valent per fer-se amb una de les 8 places en joc per al Campionat d’Espanya. Prova de la bona feina realitzada per l’equip vilanoví és el fet d’haver-se classificat a Reus per davant del segon i tercer classificats de la Territorial de Barcelona, el CP Matadepera i l’A P Lliçà de Vall, que en aquesta ocasió van classificar-se en sisena i setena posició respectivament, mentre que el podi va estar encapçalat pel CP l’Aldea, seguit del PA Maçanet i en tercer lloc el CPA Tona.
El Campionat de Catalunya, celebrat al Pavelló Olímpic de Reus, va acollir dissabte les competicions de Quartets i Grups Grans, mentre que diumenge va ser el torn del Grups Petits i els Grups Júnior.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.