Vegueria del Penedès

RUGBI

El S12 jugarà dissabte el Torneig d’escoles Dofins de Sitges


Rafa Linares Olivella

21-02-2019 10:45

L'equip del Rugbi Nova Olivella. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte vinent una representació del Sub.12 del Rugbi Nova Olivella (amb els nois de Rafael Linares: Lucas, Oriol i Santi), jugarà el Trofeu de Sitges d’escoles de la categoria Sub.12, amb els companys de Esparraguera RC i Anoia RC. Un Trofeu competitiu que organitza el RC. Sitges i que es dirà, Dofins, com la seva mascota de l’escut.

El Sub.14 (6è, 16 punts) jornada 8, tercera catalana, jugava aquest dissabte a les 18h, a casa de l’últim classificat, el CR. Cervelló (11è, 5 punts, últim) i incomprensiblement, queien en un partit molt disputat per 36 a 22. La propera jornada, la 9, inauguració del nou camp de rugbi de Vilanova, diumenge 24, 10:30h: Sub.14 vs. Carboners de Terrassa/RC. Martorell (7è, 15 Punts).

El Sub.16 (10è, 0 punts, últim) jornada 6, primera catalana, començarà la seva lliga particular amb els equips de baix per sortir del pou en el que es troba, a l’última posició encara sense puntuar. Aquest dissabte visitarà a les 12:30h, al camp de la Mar Bella, amb Axel, del Rugbi Nova Olivella,  per enfrontar-se el CN Poble Nou (7è, 8 punts). Recordem que aquest cap de setmana els pupils d’Ulisses van descansar. I que la jornada 5 queda pendent a casa amb RC.L´Hospitalet, ajornada per les baixes i que es jugarà a finals de març. Propera jornada, la novena, Sub.16 vs. Químic ER.(9è, 2 punts).

El Sub.18 (7è, 4 punts), jornada 10, primera catalana, descansava aquesta setmana passada i torna a l’acció aquest dissabte a les 14:45h a la Teixonera, amb el que sembla potentíssim FCB. Després de la derrota a l’anterior jornada a casa amb el RC.Sitges, l’equip del Garraf necessitarà una bona injecció de moral.

El sènior (11è, 7 punts), jornada 7, segona catalana, va caure dissabte a casa del Químic ER (4rt, 22 punts), dissabte, 16:45h, a la Teixonera, per 55 a 5. Per sota té al RC. Sitges B i per a sobre, a prop, al Reus RC. Propera jornada, la vuit, 24/02/19, a les 12h, al nou camp de rugbi de Vilanova: Sènior vs. RC. Cornellà (3rt, 23 punts).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.