Vegueria del Penedès

SINDICATS

CCOO omple l’assemblea del Garraf exigint un salari mínim de conveni de 14.000 euros


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-02-2019 12:56

Han intervingut diferents dirigents sindicals del territori (Albert Rodríguez, Mònica Alarcón i Josep M. Romero) i Carlos del Barrio, secretari de Política Sectorial i Sostenibilitat de CCOO

CCOO omple l’assemblea del Garraf exigint un salari mínim de conveni de 14.000 euros. CCOO

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest matí, a la Masia d’en Cabanyes a Vilanova i la Geltrú, s’ha organitzat l’assemblea de CCOO del Garraf, amb un gran èxit de participació. Han intervingut diferents dirigents sindicals del territori (Albert Rodríguez, Mònica Alarcón i Josep M. Romero) i Carlos del Barrio, secretari de Política Sectorial i Sostenibilitat de CCOO de Catalunya.

Entre els missatges més importants que s’ha situat estan la campanya per traslladar als convenis col·lectius els 14.000€ de salari mínim de conveni o l’aposta per revertir la reforma laboral a través del diàleg social que està bloquejant la CEOE.

Entre les mesures que falta per concretar estan: la creació del subsidi majors 52 anys; la integració sistema de prestacions i SMI; ultra activitat als convenis; prevalença dels convenis sectorials; modificació de l’article 42 de l’Estatut dels Treballadors sobre subcontractació; criteris d’inaplicació i modificació condicions de treball; acreditació horària; formació professional per l’ocupació o la lluita contra el frau a la contractació.

També s’han exigit l’aprovació d’una agenda social com a prioritat, l’aprovació de pressupostos socials o l’impuls de les mobilitzacions amb la mirada posada en la vaga de dos hores per torn pel 8 de març que proposa el moviment sindical.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.