Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

Liderat ferm a Primera i molt disputat a la resta de categories


Consell Esportiu del Garraf Vilanova i la Geltrú

22-02-2019 13:29

Finques Rius. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Primera Divisió

Nou pas del Finques Rius per revalidar el títol després de superar, en aquesta onzena jornada, al Miró Gràfic Cubelles per 1-3. Aquest resultat i la victòria del Kirolbet Los Charrua davant El Raconet (1-3) situa, de nou,  a l’equip de Walter Silva en el segon lloc de la classificació. S’allunya de les places de descens el Pista Cero que superava per un ajustat 4-3 al FCNG Bol. Per la seva banda  el Bar La Penya Sitges-Pizzeria Francesco es manté en la part tranquil·la de la taula gràcies als tres punts aconseguits enfront al Can Turky’s en un encontre que finalitzava amb 4-1 al marcador. Repartiment de punts entre Amigos de Zizou i Club Tennis Ribes (1-1) que no serveix a cap dels dos equips per escalar llocs en la classificació.

Resultats i Classificació

 

Segona Divisió A

L’empat entre FC Roqueros i Bar El Rinconcito (3-3) combinat amb el triomf, per la mínima, del Tots Gos Zero Gravity Records enfront als Veteranos CD Ribes (5-4) ha comportat un canvi en el liderat d’aquesta categoria i manté oberta la lluita per les places d’ascens. Tres nous punts per la Penya Ribes Desguaces La Piña  que s’imposava al Atletico Perroflautas per un ajustat 3-2. El duel entre Vilathletic i l’Aston Birra, els dos equips que ocupen de moment la cua de la classificació, es decantava a favor dels visitants per 1-3. Taules (4-4) entre  la Penya Barcelonista Vilanova i Pamp Rojo dos equips que ocupen la part tranquil·la de la classificació.

Resultats i Classificació

 

Segona Divisió B

Jornada molt moguda en aquesta categoria que ha vist com el triomf de El Vilanoví, que superava àmpliament al CE Nova Olivella per 0-5, combinat amb el resultat del partit Nou Sin Perdón – Steaua Vilanova , victòria local i  1 punt de sanció pels visitants al no presentar suficients jugadors, i l’inesperat empat del Masca Asociación amb el Pico Pala TM (3-3) comportava un canvi de lideratge. La Toscana aconseguia sumar un imprevist empat a la seva classificació al signar taules amb el Can Tabaco (2-2) després d’un igualat encontre. Segona victòria de la temporada pel  Bar Mari que s’imposava a Los Legends per 5-1 en un partit que els locals afrontaven sense canvis en la banqueta.

Resultats i Classificació  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.