Vegueria del Penedès

AGRESSOR SEXUAL

Identifiquen un assetjador sexual a Vilanova que va fer tocaments al carrer a una dona de 62 anys


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-02-2019 8:52

La víctima va aconseguir desfer-se’n i notificar els fets als agents de la Policia Local

Imatge general del carrer Correu de Vilanova. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia ha pogut identificar el presumpte autor d'un cas d'assetjament sexual que va tenir lloc dissabte a mig matí. A les 10.48 hores, la Policia Local va posar en coneixement dels Mossos d’Esquadra informació relativa al presumpte autor d’un cas  d’assetjament sexual que es va produir al carrer del Correu.

La víctima, una dona de 62 anys, va denunciar davant dels agents que un home d’uns 50 anys li havia ofert diners a canvi de favors sexuals. Davant la seva negativa, aquest va intentar fer-li tocaments. La víctima va aconseguir desfer-se’n i notificar els fets als agents de la Policia Local, que gràcies a la descripció i a les dades de testimonis va poder facilitar als Mossos d’Esquadra informació referent a la identitat del presumpte agressor. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.