Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

La coalició de l’Entesa i ERC presenta el projecte de Joan Amat a l’alcaldia de la Granada


Redacció La Granada

07-03-2019 11:01

Amat va realitzar un discurs molt emotiu, començant per recordar la figura del seu avi, qui fou batlle de la Granada, i recordant tota la seva trajectòria fins a erigir-se en cap de llista

La coalició de l’Entesa i ERC presenta el projecte de Joan Amat a l’alcaldia de la Granada. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un centenar de persones van omplir el dimecres al vespre la Sala 1 d’octubre del Centre Cívic de la Granada per presenciar la presentació del candidat de l’Entesa-AM a les eleccions municipals del proper 26 de maig: Joan Amat i Domènech liderarà la coalició de l’Entesa i ERC, que per primer cop formen una llista conjunta.

Amat va realitzar un discurs molt emotiu, començant per recordar la figura del seu avi, qui fou batlle de la Granada, i recordant tota la seva trajectòria fins a erigir-se en cap de llista de l’Entesa, en substitució de l’actual alcalde Diego Díez de los Ríos, que ha liderat la formació en els darrers 24 anys.

El flamant cap de llista va explicar que “ens presentem en coalició amb ERC perquè hem tingut un pacte de govern molt eficient durant els darrers quatre anys i creiem que s’ha de consolidar tot el treball fet”. Amat també va treure pit pels èxits de la darrera legislatura: “hem aconseguit que l’escola nova sigui una realitat; hem tirat endavant la planificació urbanística pendent amb l’aprovació del POUM; apostem per tenir un centre de dia per la gent gran del poble; i hem lluitat i lluitarem per eradicar els actes incívics i de violència que hem patit al nostre poble”.

Per acabar el seu discurs, Amat va assegurar que “si no som la llista més votada, renunciaré a l’alcaldia”. En l’acte també hi era present el cap de llista sortint, Díez de los Ríos, que va valorar les “grans capacitats” del nou candidat “per esdevenir alcalde de la Granada”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.