Vegueria del Penedès

PATINATGE ARTÍSTIC

Bon cap de setmana per les patinadores sitgetanes


CPA Sitges Sitges

09-03-2019 14:00

L’Andrea Serra i la Nuria Rosell amb la seva entrenadora. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de setmana a Olost es va celebrar la preselecció pel Campionat de Barcelona de Patinatge Artístic, modalitat lliure, categoria Junior. 

El Patinatge Artístic Sitges va ser-hi també amb la presència de dues patinadores, l’Andrea Serra i la Nuria Rosell,  en busca de les seves respectives places pel campionat provincial.

L’Andrea  Serra assolia la 12ª plaça del grup de dissabte tarda, amb la qual cosa, aconseguia classificar-se pel Campionat de Barcelona B, amb serioses opcions de poder entrar al Campionat Territorial Federació.

La Núria Rosell, aconseguia la 7ª plaça del grup de diumenge matí, i mantenia el seu lloc al  Campionat de Barcelona A, amb opcions de poder participar al Campionat de Catalunya de la  categoria. En pocs dies entraran a escena la resta de categories en busca de les seves  respectives places. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.