Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2019

L’il·lustrador Marc Sadurní farà l’estampa de Sant Fèlix de la Festa Major de Vilafranca d’aquest any


Redacció Vilafranca del Penedès

14-03-2019 10:33

Ha estat impulsor i coordinador del Tastacontes al carrer de la font, trobada d’il·lustradors d’arreu de Catalunya que dibuixen un centenar de contes escrits pels infants de les escoles del Penedès

L’il·lustrador Marc Sadurní farà l’estampa de Sant Fèlix de la Festa Major de Vilafranca d’aquest any. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2019, Sara Baeza, Josep Batet, Guillem Codorniu, Jonathan Moreno i Laura Pascual, han anunciat que han encarregat a l’il·lustrador Marc Sadurní l’elaboració de l’estampa de Sant Fèlix de la Festa Major de Vilafranca d’aquest any. Nascut el 1982 a Barcelona, fa més de 23 anys que viu al Penedès, on dirigeix el centre d’expressió plàstica Zig Zag, essent també de professor de plàstica i dibuix a diferents grups d’edats. Ha estat impulsor i coordinador del Tastacontes al carrer de la font, trobada d’il·lustradors d’arreu de Catalunya que dibuixen un centenar de contes escrits pels infants de les escoles del Penedès. Vinculat al col·lectiu d’il·lustradors del Penedès Gargots, ha participat en diverses accions, convocatòries i exposicions impulsades pel grup.

L’estamper d’aquest any està molt vinculat a Vilafranca i a la seva Festa Major, com a ex-ballador de Panderos i, abans, el Joanet dels Serrallonga, i també per la seva faceta de restaurador i creador d’elements del bestiari festiu. S’encarrega cada any de repintar els capgrossos, cotonines i elements de la festa Major de Vilafranca.

Entre les seves creacions, destaquen el capgròs Rai de les Festes de Sant Raimon l’any 2013, el disseny de fulletons d’activitats de Vilafranca, calendaris, cartells... i la participació en muntatges teatrals i de dansa, aparadorisme i ambientacions festives. Un de les darreres col·laboracions en que ha treballat ha estat, juntament amb el Raimon Benach, l’exposició i llibre de Josep Maria Parera Romagosa sobre els cementiris del Penedès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.