Vegueria del Penedès

ATENCIÓ PRIMÀRIA

El projecte de reforma i ampliació del CAP Roquetes es presenta diumenge a la ciutadania


Redacció Sant Pere de Ribes

14-03-2019 10:49

Una de les millores més significatives serà la integració de l’edifici del costat que acollia l’antic casal de la gent gran de les Roquetes, que permetrà pràcticament doblar l’espai de l’ambulatori

El projecte de reforma i ampliació del CAP Roquetes es presenta diumenge a la ciutadania. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Servei Català de la Salut (CatSalut) ja ha presentat a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes el projecte de reforma i ampliació del CAP Roquetes, que es donarà a conèixer públicament aquest diumenge 17 de març, a les 12.00 hores, davant les instal·lacions de l’actual centre d’atenció primària ubicat a la plaça de la Mediterrània de les Roquetes.

Una de les millores més significatives serà la integració de l’edifici del costat que acollia l’antic casal de la gent gran de les Roquetes, que permetrà pràcticament doblar l’espai de l’ambulatori juntament amb la remodelació de les instal·lacions actuals. Així doncs, el CAP passarà dels 982,55 m2 actuals a 1.835 m2 de superfície construïda total per dotar-lo dels espais i recursos necessaris per donar un millor servei a la Àrea Bàsica de Salut que li correspon per la població de les Roquetes

L’objectiu final és disposar d’un Centre d’Atenció Primària ampliat amb una nova distribució, que ocupi la totalitat de la planta baixa i la planta primera existents, cosa que permetrà passar de les 13 consultes actuals a 21 noves consultes en total i una àrea d’atenció no programada amb 4 boxs. També disposarà de 2 despatxos de salut mental, aula d’educació sanitària i sales de reunions. Així mateix s’aprofitarà per reformar i rehabilitar les façanes actuals i s’intervindrà puntualment a l’estructura existent per tal de fer una nova escala entre la planta baixa i la planta primera. Els espais públics de l’entorn es mantindran tal com estan, si bé s’inclourà  un nou porxo a la façana en contacte directe amb la plaça, on es crearà una nova porta d’accés secundari i evacuació.

Es preveu que l’execució de les obres, que es farà en tres fases consecutives,  podria iniciar-se al setembre o octubre vinent amb una durada de 18 mesos i un pressupost total d’uns 2.297.300 euros.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.