Vegueria del Penedès

Palau de Plegamans i Voltregà jugaran la final de la Lliga Europea Femenina de clubs

Llorenç Mateo Vilanova i la Geltrú

17-03-2019 10:46

Final catalana i molt oberta. El Palau va deixar fora les amfitriones i grans favorites del Manlleu

Manlleu - Plegamans. Marzia Cattini

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Palau de Plegamans i el C.P. Voltregà disputaran avui diumenge a les 13 hores el partit final de la Final a Quatre de la Lliga Europea Femenina d'hoquei patins que s'està disputant al Pavelló Municipal de Manlleu.

En la primera semifinal el Palau de Plegamans ha derrotat en la tanda de penals les amfitriones del Manlleu, després que el temps reglamentari va finalitzar amb empat a un gol. En la pròrroga cada equip va marcar un gol i van ser les noies del Palau les que van passar a la final en transformar més penals.

En la segona semifinal, el Voltregà va golejar l'Iserlohn per 9 gols a 1. Partit plàcid i còmode per a les osonenques que ja dominaven per 6 a 0 al descans.