Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS FEMENI

El Voltregà guanya la Lliga Europea Femenina d'Hoquei Patins


Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú

17-03-2019 22:00

Ha derrotat al Palau de Plegamans a la pròrroga

El Voltregà guanyador de la Lliga Europea Femenina d'Hoquei Patins. Marzia Cattini

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El C.P. Voltregà ha guanyat per sisè cop la Lliga Europea femenina d'hoquei patins en derrotar per 2 gols a 1 al Palau de Plegamans en el partit final de la Final a Quatre disputada a Manlleu

El Voltregà s'ha avançat a poc de començar el partit, en el minut 3 de la mà de Motxa Barceló, arribant al descans amb aquest resultat malgrat que els arbitres han assenyalat fins a tres targetes blaves al Palau amb els llançaments reglamentaris de falta directa que no han transformat les osonenques.

En la segona part el Palau ha anat a per totes i a manca de sis minuts Florenza ha lograt batre a Bernadas. L'empat final ha portat el partit a la pròrroga on a manca de poc més d'un minut pel final del la segona part de la pròrroga M. Anglada feia el gol de la victòria del Voltregà. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.