Vegueria del Penedès

El CTT Vilanova B campió matemàtic de grup


CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú

19-03-2019 21:39

Cepero, Marsal i Milà a l’esquerra. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Jornada de descans a lligues nacionals per la disputa del campionat d’Espanya.

Els filials vilanovins tenien però partits determinants a lligues provincials.

El Vilanova B a preferent guanya per 5-1 al Badalona i és ja primer classificat matemàtic, mancant dues jornades pel final de lliga regular. Com en els darrers partits un bloc molt sòlid amb Ruiz,Carmona, Garrote que s’avancen per 5-0, només ja amb el partit resolt s’escapa el darrer punt. D’aquesta manera ja no els va caldre mirar la resta de resultats i la derrota del segon classificat el CN Sabadell que els hagués donat ja el lloc de privilegi. Caldrà ara preparar el creuament de semifinals a doble volta, partit decisiu per aconseguir les úniques dues places d’ascens a nacional que s’atorguen des de la barcelonesa, el rival serà el Badalona, que compte amb dos equips a la categoria.

El Vilanova C torna de Badalona guanyant amb un 0-6 contundent i assegurant així la posició de play-off d’ascens. Dos punts de Marsal, Milà i Cepero. Així la permanència ja es segura, en una lliga molt igualada i queda veure al play-off si podran assolir una plaça d’ascens a preferent.

Perd el Vilanova D a Parets per 4-3. Partit que arriba al dobles perdut al cinquè set per 11-9. Els vilanovins doncs es queden a dos punts de l’ascens matemàtic, que aconseguien si guanyaven el partit. Un punt de Masegosa, Encuentra i Mestres, en un partit maratonià i emocionant.

Els vilanovins salven l’average, fet que encara podria tenir molt valor. Quedant dos partits si en guanyen un assoleixen l’ascens.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.