Vegueria del Penedès

RUGBI

El S16 de l'Anoia Rugby Club jugarà la semifinal de lliga al camp de Les Comes


Anoia Rugbi Club Igualada

26-03-2019 12:18

S16 de l'Anoia Rugby Club. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper dissabte 30 de març, les noies i nois de l'Anoia Rugby Club i d'Esparreguera jugaran contra el Sitges B al Camp de Les Comes d'Igualada una de les semifinals que dona accés a lluitar pel títol de lliga de tercera catalana de la Federació Catalana de Rugbi.

La segona posició a la lliga regular els permet jugar el partit a casa, els Hippo-Víkings han hagut de suar molt per poder disputar aquest partit i ara els toca gaudir d'aquesta semifinal jugant a casa davant de la seva afició.

El rival, el Sitges B, es un equip al que ja s'han enfrontat durant la fase regular, amb victòria pels de l'Anoia, tot i això no val a badar i el proper dissabte a les 15:30h el camp de Les Comes els Hippo-Víkings sortiran al terreny de joc per jugar la seva primera semifinal, sabent que ho hauran de fer molt bé per guanyar i assolir un lloc per a la final. A les grades hi seran, com sempre, els seguidors incondicionals dels Hippo-Víkings que els han animat durant tota la temporada, tant a casa com als desplaçaments.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.