Vegueria del Penedès

RUGBI

L’esforç físic li passa factura al sènior masculí


SEL Vilanova Vilanova i la Geltrú

26-03-2019 12:30

Cròniques del SEL Vilanova del cap de setmana

SEL Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

S18 SELVNG 60 - QUÍMIC ER 10

Partit amb dues parts diferenciades el disputat a la Teixonera pel combinat, que es desplaçà a Barcelona amb només catorze jugadors per afrontar el Químic ER. Una primera part gens efectiva, descentrada, on els punts queien de la banda local i on no es va saber aprofitar la superioritat dels darrers deu minuts gràcies a dues targetes grogues mostrades a jugadors locals (34-0); i un segon temps on, més assentats sobre el terreny de joc, s’aconseguiren dos assajos que venien a certificar una certa millora ofensiva en el segon temps.

S16 SELVNG 21 - CRUC 43

El partit es plantejava, en el millor dels casos, molt complicat per als locals. Amb només quinze jugadors fruit de lesions i compromisos diversos, els joves dirigits per Ulisses Gómez van enfundar-se la samarreta blau cel i van saltar a la gespa de l’Annex amb una actitud excel·lent. tot i que el CRUC va avançar-se en el marcador, els vilanovins van mantenir-se en joc amb una línia defensiva contundent i al límit, i un atac a estones incisiu. D’aquesta manera, al descans el marcador reflectia un 14-29 gràcies a dos assajos aconseguits en els últims cinc minuts pels de Castelldefels. A la represa, la tònica va continuar: actitud per la banda vilanovina i baixllobregatenca, amb un parcial extremadament igualat que només trenca en el darrer sospir un darrer assaig visitant per pujar el 21 a 43 en el marcador.

Sènior Masculí RC l’Hospitalet 32 - SELVNG 21

Si haguéssim de definir d’alguna manera el partit de dissabte del sènior del Club a la Feixa Llarga, enfront el RC l’Hospitalet, podríem dir que va ser el partit típic d’aquesta temporada. Una primera part on els homes entrenats per Felipe López s’avancen en el marcador i són capaços de mantenir la diferència en el marcador, i augmentar-la, tot i una targeta groga al seu mig de melé (10-21); i un segon temps on l’esforç passa factura a nivell físic i de concentració, i el rival va recuperant espai, joc i punts fins a capgirar el marcador al minut 65 i endur-se la victòria davant la impossibilitat de reacció del XV vilanoví.


Horaris pel proper dissabte 30 de març

S14 SELVNG - RC TARRAGONA, a les 15:00 hores. Annex 2 del Complex Esportiu Municipal (Vilanova i la Geltrú)

S16 SELVNG - RC L’HOSPITALET, a partir de les 16:30 hores. Annex 2 del Complex Esportiu Municipal (Vilanova i la Geltrú)

S18 SELVNG - BUC, a les 18:00 hores. Annex 2 del Complex Esportiu Municipal (Vilanova i la Geltrú)

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.