Vegueria del Penedès

MED GAIMS

Vilanova participa en un projecte internacional per millorar els atractius turístics a través de videojocs


ACN Vilanova i la Geltrú

01-04-2019 19:18

L’American University of Beirut lidera el programa, amb participació de diversos països del Mediterrani

Imatge del Museu del Ferrocarril de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilanova i la Geltrú participarà del projecte transfronterer Med GAIMS, amb el qual es volen millorar els atractius turístics de les ciutats a partir de l’experiència aconseguida a través de videojocs. La iniciativa, liderada per l’American University of Beirut (AUB), pretén aconseguir la desestacionalització del turisme i la dispersió de les activitats per evitar que els visitants es concentrin en punts massa concrets. Per assolir aquesta fita, es preveu aplicar les noves tecnologies i estratègies pròpies dels videojocs per aconseguir la promoció d’elements patrimonials que sovint queden en segon pla. Med GAIMS treballa per desenvolupar uns 40 jocs per a 12 punts turístics de 8 destinacions turístiques diferents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.