Vegueria del Penedès

MAS JOLIU

Un sabotatge al pantà del Foix provoca una fuita d'aigua i danys a diversos immobles


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-04-2019 8:16

Algú, de manera intencionada, hauria obert les comportes perquè sortís l'aigua a la zona de Mas Palau

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Bombers van sol·licitar la col·laboració de la Policia Local aquest dimarts de matinada per intervenir en una important fuita d'aigua a la zona de Mas Joliu. Segons fontss policials, els agents desplaçats a la zona comproven que l'aigua, procedent de sistema de rec del pantà de Foix, havia provocat danys a diversos immobles, un dels quals tenia el pàrquing totalment inundat.

Segons els responsables de la Comunitat de regants del Pantà de Foix la fuita hauria estat provocada presumptament per una acció de sabotatge a la zona de Mas Palau on algú, de manera intencionada, hauria obert les comportes perquè sortís l'aigua. Un cop es van tancar les comportes els Bombers van poder acabar de treure tota l'aigua que havia afectat els diferents habitatges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.