Vegueria del Penedès

ROBATORI

Detinguts tres homes a Vilanova per un robatori amb força en un club esportiu


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-04-2019 8:29

Un d'ells estava encara dins el local amb una bossa plena d'objectes quan va arribar la policia, i els altres dos van ser localitzats amb un carro de la compra carregat amb el botí

Imatge del carrer de Sant Cristòfol. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va detenir dijous passat, de matinada, tres homes de 46, 35 i 33 anys per un presumpte delicte de robatori amb força, a la seu d'una entitat esportiva de la ciutat ubicada al carrer de Sant Cristòfol.

Gràcies a la trucada d'un veí, que va donar la veu d'alerta, els agents van interceptar els tres homes. El primer estava encara dins el local amb una bossa plena d'objectes, i els altres dos van ser localitzats a prop, portant un carro de la compra també ple d'objectes procedents del local.

Entre d'altres, havien sostret roba de ciclista, recanvis de bicicletes, eines i trofeus i altres objectes de valor. Els agents van comprar que tant la porta d'accés al local com els armaris interiors havien estat forçats. Els tres detinguts, amb antecedents, van ser posats a disposició judicial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.