Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Ferit greu un motorista de 39 anys en un accident de trànsit a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-04-2019 9:32

Segons l'atestat, el conductor d'un automòbil va voler fer el gir en sentit al carrer de Solicrup quan es va adonar de la presència de la moto i no la va poder esquivar

Ferit greu un motorista de 39 anys en un accident de trànsit a Vilanova. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va atendre dimarts de la passada setmana un avís per accident de circulació a la ronda d'Europa, en el que un motorista de 39 anys va resultar greument ferit.

Segons l'atestat, el conductor d'un automòbil va voler fer el gir en sentit al carrer de Solicrup quan es va adonar de la presència de la moto. Tot i que va frenar no va poder evitar l'impacte.

El motorista, que presentava un fort traumatisme cranioencefàlic, va ser atès per una ambulància medicalitzada que després d'estabilitzar-lo el va traslladar a l'hospital de Bellvitge a causa de la gravetat de les lesions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.