Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Acaben les lligues regulars provincials


CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú

08-04-2019 19:54

Silva, Mestres i Masegosa. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Triple triomf dels vilanovins, en una jornada on ja tot era decidit,  per acabar amb bones sensacions les lligues i afrontar les fases que ja seran uns reptes majúsculs.

El Vilanova B a preferent guanya a casa per 4-2 al Premià, acabant líder destacat. Debut a la categoria de Samuel Encuentra que no pot puntuar. Sòlids Joan Ruiz i Albert Carmona que sumen els seus punts acabant la lliga amb molts bons percentatges.

Proper diumenge visitaran al segon classificat de l’altre grup el Badalona en un creuament a doble volta. Un tot o res per ascendir a tercera estatal, objectiu que el club posa com important pel club, estaran reforçats amb Rafa Monzó per aconseguir-lo.
   
El Vilanova C a primera provincial acaba quart i frega el tercer lloc que perd per average amb el Calella. 0-6 a camp de l’Esparreguera el cuer amb 2 punts de Josep Marsal,Salva Milà i Jordi Cepero. Partit amb mes dificultats al principi, a mesura que els vilanovins van millorar el joc, la moral de l’Esparreguera va minvar, d’un equip tocat anímicament ja pel descens.

Al Vilanova C li espera un play-off amb tres rondes a partit únic. Si es superen una final amb el campió de segona que donaria plaça a preferent.

Bon partit del Vilanova D al Jema de Badalona que guanya per 2-4. Ja amb l’ascens aconseguit, els jugadors s’han alliberat de la pressió que acumulaven de molts partit en que la van estar fregant. Dos punts d’Albert Masegosa i Arnau Mestres.

Ara espera unes semifinals pel títol de segona B i la possibilitat del doble ascens a primera.

2 pòdiums al campionat de Barcelona d’edats

Dissabte a les instal·lacions de Reina Elisenda es disputaven els campionats de Barcelona d’edats. Amb molta presència de vilanovins Bernat Gimeno arriba fins la final de benjamí que perd a cinc sets i Biel Garrote a també del juvenil. Un vell conegut d’ell Marc Ferruz del CN Sabadell amb qui ja ha jugat d’altres finals. Albert Carmona va estar a prop del podi però es va quedar als quarts de final. Joan Ruiz perdia als grups.

Violeta Escobar passava com segona de grup i perdia als vuitens del benjamí, fins als quarts de pre-benjamí arribava Pol Espejo. Martí Gonzálvez es quedava la fase de grups.

Es disputaven a les instal·lacions de Casernes del Tennis taula les finals escolars del Garraf, amb un magnífic ambient i molts jugadors de l’escola de tennis taula del club amb medalles i classificats per les finals de zona.

Propera setmana molt intensa de tennis taula. Darrer partit de la lliga de primera estatal. Campionats de Catalunya d’edats amb molts vilanovins competint.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.