Vegueria del Penedès

ELECCIONS GENERALS

Ciutadans condemna l'atac de la seva seu de Calafell i "qualsevol simbologia que inciti a la violència"


Redacció Calafell

13-04-2019 19:54

El candidat de Cs al Congrés pr Tarragona, Sergio del Campo, recorda que aquest és el quart atac a aquesta seu i afegeix que “no retrocedirem ni un pas en la defensa de la democràcia”

Ciutadans condemna l'atac de la seva seu de Calafell. Ciutadans

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Tarragona, Sergio del Campo, ha lamentat l’atac patit a la seu del partit taronja a Calafell durant aquesta nit i ha condemnat “qualsevol expressió de violència, amenaça o coacció que atempti contra la llibertat d'expressió, opinió i participació de la societat democràtica". “Han aparegut pintades, simbologia nazi i una diana i, a més, han bloquejat la porta d’accés, uns fets que s’han denunciat als Mossos d’Esquadra”, ha detallat del Campo.

El candidat de Ciutadans al Congrés per Tarragona ha recordat que “aquest és el quart atac que pateix la seu de la formació taronja a Calafell i s’afegeix als patits en altres seus com Tarragona, Vila-seca o Mont-roig durant els últims mesos” i ha remarcat que “no retrocedirem ni un pas en la defensa de la democràcia”. Del Campo ha assegurat que “no ens callaran, seguirem treballant per una país on es respectin les idees democràtiques i es puguin expressar totes les opinions lliurement”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.