Vegueria del Penedès

FAC

El carnaval de Vilanova, convocat a una assemblea extraordinària per triar una nova junta


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-04-2019 9:24

La Federació d'Associacions del Carnaval es queda sense relleu i espera que el 29 d'abril es presenti alguna candidatura per evitar passar la gestió a l'Ajuntament

El carnaval de Vilanova, convocat a una assemblea extraordinària per triar una nova junta. FAC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Federació d'Associacions del Carnaval busca un relleu per a la seva junta directiva que després de tres anys plega, com marquen els estatuts. La passada setmana es va celebrar una assemblea ordinària per marcar la nova direcció, però no es va presentar cap candidatura, així que s'ha previst una nova convocatòria extraordinària per al proper 29 d'abril.

En aquests dies, s'espera que es presentin voluntaris entre les 76 entitats federades per poder constituir la nova direcció de la FAC, que ha de fer front a l'organització, com a mínim, del proper carnaval. Si no és així, la FAC es planteja o el sorteig per crear una junta gestora o, en última instància, passar l'organització del Carnaval a l'Ajuntament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.