Vegueria del Penedès

ELECCIONS GENERALS

ERC de Vilanova situa les eleccions generals com la primera volta de les municipals


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-04-2019 20:08

Tomàs Àlvaro confia en què la força republicana sigui clau a Madrid, on fins ara “ha estat capaç de posar i treure governs”

El candidat del territori al Congrés dels Diputats, Tomàs Àlvaro. ERC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Esquerra Republicana de Vilanova i la Geltrú veus les eleccions espanyoles com la primera volta de les eleccions municipals. En la roda de premsa celebrada aquest matí han deixat clar que volen ser la primera força a les municipals de la capital del Garraf i, segons han apuntat els republicans, guanyar també el 28 d’abril seria un pas de gegant per aconseguir-ho.

El candidat del territori al Congrés dels Diputats, Tomàs Àlvaro, ha fet una crida a votar a ERC perquè considera que és “el vot útil per evitar que Arrimadas i Rivera siguin ministres”. El vilanoví confia en què la força republicana sigui clau a Madrid, on fins ara “ha estat capaç de posar i treure governs”.

També s’ha mostrat confiada en uns bons resultats l’alcaldable Olga Arnau, qui ha anunciat que a nivell local “ERC està més preparada que mai”. Segons ha apuntat Arnau, després de 5 espais de trobada i participació oberts al conjunt de la ciutadania i una vintena de reunions de buidatge i redacció, ja tenen el programa electoral tancat, i el presentaran conjuntament amb la resta de la llista el proper dissabte 4 de maig al vespre a l’Auditori. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.