Vegueria del Penedès

CAPELLA DE SANT MIQUEL

Castellví de la Marca posa en marxa la segona fase de la restauració del Castellot


Redacció Castellví de la Marca

24-04-2019 10:15

L'objectiu és aprofundir en l’estudi i excavació arqueològica de tota la zona de l’entorn del Castellot

Castellví de la Marca posa en marxa la segona fase de la restauració del Castellot. Agents rurals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Castellví de la Marca acaba d’aprovar el projecte de la consolidació de la capella de Sant Miquel i de l’entorn del Castellot. Els autors del projecte són els arquitectes Francesc Albín i Collet, Josep Sánchez Ferré, Lluis Albín Ruiz, els mateixos que se’n van encarregar de la primera fase en la qual es va restaurar la torre, retornant-la al seu estat original.

Aquesta segona fase està formada principalment per tres accions. La primera d’elles té com a objectiu aprofundir en l’estudi i excavació arqueològica de tota la zona de l’entorn del Castellot per definir els elements estructurals claus del jaciment, com els habitacles i el traçat de la muralla. També es realitzaran treballs de consolidació de les estructures existents, en concret a la zona de la capella de Sant Miquel. I, finalment, després d’haver interpretat i valorat les restes es realitzarà un recorregut sobre plataformes elevades que permeti la visualització de la muralla i dels espais ocupacionals sorgits durant les excavacions.

L’actuació comporta un cost total de 221.000€, dels quals s’han aconseguit subvencions per 128.000€. La previsió de l’inici de les obres és l’estiu de l’any que ve. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.