Vegueria del Penedès

TROBADA EMPRESARIAL

La consellera Àngels Chacón presidirà la Gran Nit de l’empresariat del Gran Penedès


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

24-04-2019 12:42

En el preàmbul de la gala, els assistents podran seguir la tecnoponència de Genís Roca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Nit de l’Empresa, que tindrà lloc divendres 26 d'abril a Codorniu, aplegarà representants polítics i institucionals. Cal destacar l’assistència d’Àngels Chacon, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i Josep Sánchez Llibre, president del Foment del Treball, així com alcaldes i regidors i presidents de consells comarcals del Gran Penedès.

Els amfitrions seran l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, i el president de la FEGP, Martí Sistané. Participaran en el torn d’intervencions, en la primera part de l’acte, en la mateixa tanda que ho faran la consellera Chacon i el president de Foment.

En el preàmbul de la gala, els assistents podran seguir la tecnoponència de Genís Roca, de RocaSalvatella, que porta per títol "3 reptes digitals per a les empreses i 3 oportunitats digitals per als empresaris". Ell és arqueòleg de formació i tecnòleg amb una reconeguda expertesa en internètica; a més, Roca té una faceta molt atractiva com a divulgador de les noves tecnologies.

Finca Mas Solers encapçala una selecció de companyies que han confirmat la seva participació com a patrocinadors de La Nit de l’Empresa. Són empreses reconegudes, com ara Auren, Cales de Pachs, Carbó Carretilles, Endutex, Iman, Mútua Penedès, Publicom, Redman, Richmond, SIA Biosca, Sorea, Vilamòbil i XTA. També cal destacar la col·laboració de Cal Blay, Codorníu, Hotel Estela, Oliver Rueda, Probosc i Wondu / Ondunova. Així com la col·laboració especial de Mercadona.

A més, com a media partners hi participaran Canal Blau, Eix Diari, El 3 de Vuit, La Fura, Penedès Econòmic, Penedès Televisió i Via Empresa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.