Vegueria del Penedès

RUGBI

Axel Linares del Nova jugarà el Campionat d’Espanya S18


Rafa Linares Olivella

24-04-2019 16:49

Axel Linares del Rugbi Nova Olivella. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana el Sub18 del Combinat (Sel Vilanova/CR. Tarragona i Rugbi Nova Olivella) jugaran el Campionat a Zarautz (País Basc).

Axel Linares del Sub16 representarà al Rugby Nova Olivella convocat amb el Sub18, per falta de jugadors a la convocatòria. El Garraf estarà representat per dos equips: el Sitges i el Combinat.

Seran moltes les comunitats representades amb els seus clubs: Catalunya: CEU Barcelona, RC. Sitges, Castelldefels CRUC, Badalona RC., Granollers i el combinat; Andalusia: CR. Málaga, CR. Arco Portuense, CD. Universidad de Granada, Jaén Rugby, Marbella RC., CR. Estrecho, UR. Almeria; Balears: Ponent RC. ; Castilla i Lleó: CR. El Salvador i Arroyo RC.; Comunitat Valenciana: CP. Les Abelles i RC. València; Galicia: CRAT A Coruña; Madrid: CRC. Pozuelo i CR. Majadahonda; i Euskadi: Zarautz RT, un total de 22 equips. El dissabte 27, es jugarà un fase de lligueta de grups i seguidament una primera eliminatòria i diumenge una segona eliminatòria i les finals.

Els grups seran de 4 però hi hauran 6 grups també de tres. Els dos primers de cada grup es classificaran per la Copa Or, i el tercers i quarts per la Copa Argent. GRUP A: CR. Málaga, CR. Majadahonda, Granollers i Arroyo RC.; GRUP B: RC. Valencia, Jaén Rugby i Combinat; GRUP C: Zarautz RT., CEU Barcelona i CDU. Granada; GRUP D: CR. El Salvador, CR. ATCO. Portuense i Castelldefels CRUC; GRUP E: RC. Sitges, CD. Del Estrecho i Ponent RC.; GRUP F: CP. Les Abelles, UR. Almería i Badalona RC.; i GRUP G: Marbella RC., CRC. Pozuelo i CRAT A Coruña.

Tindrem al grup B un primer partit dissabte a les 9h, el Combinat vs. Jaen Rugby, al camp 2.  Poc després el Combinat vs. RC. València, a les 11:55h., amb dos temps de 14 minuts cada part. La següent fase dependrà de la classificació al grup, o fase d’or o argent. Seran partits molt durs contra equips molt tècnics, una experiència única. Tot acabarà diumenge amb la final amb entrega de premis als guanyadors i amb un bon tercer temps amb festa inclosa. Sort Combinat i bon cap de setmana.

L’Escola del Rugby Nova Olivella (Sub12), jugarà aquest dissabte a la Trobada de Sub12 a Sitges en un combinat amb; Esparraguera RC., Anoia RC. i Calafell RC.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.