Vegueria del Penedès

SISENA EDICIÓ

Jaume Ràfols i Isidre Ros (a títol pòstum) rebran els premis Castell de Subirats


Redacció Subirats

29-04-2019 Última revisió: 30-04-2019 11:08

Els premis volen donar rellevància a la recuperació i posada en valor de la cultura local, fomentant així la conscienciació del valor que té el segell o la marca “Subirats”

Jaume Ràfols i Isidre Ros, a títol pòstum rebran els premis Castell de Subirats. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Subirats lliura aquest diumenge els sisens Premis Castell de Subirats, uns guardons que neixen l’any 2014 amb la voluntat de reconèixer les persones, col·lectius, entitats i societats que es distingeixen pels seus triomfs, aportacions a la vida col·lectiva o que traspassen amb el seu bon treball les fronteres locals, així com aquells que divulguen el nom, la història i la vida del municipi. Aquests premis serveixen alhora per donar rellevància a la recuperació i posada en valor de la cultura local, fomentant així la conscienciació del valor que té el segell o la marca “Subirats”.

L’acte, que es durà a terme el 5 de maig a les 18.30 h a la plaça de l’Ajuntament de Sant Pau d’Ordal, s’iniciarà amb l’actuació musical de Jaume Arnella. A la mitja part es farà el lliurament dels Premis Castell de Subirats que enguany són per a Isidre Ros Soler, a títol pòstum, per la seva contribució al món associatiu cultural i a la recuperació del folklore popular al nucli d'Ordal, al municipi de Subirats i a la comarca; i per a Jaume Ràfols Fontanals, alcalde de Subirats i a tot el consistori elegit democràticament el dia 3 d'abril de 1979 després de 40 anys de règim feixista.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.