Vegueria del Penedès

SANT JORDI 2019

Les roses de ceràmica solidàries del Vendrell recapten més de 300 euros per al projecte Fem pinya


Redacció El Vendrell

29-04-2019 14:06

Les roses que han quedat han estat lliurades a la colla castellera perquè les puguin posar a la venda durant les seves activitats

Les roses de ceràmica solidàries del Vendrell recapten més de 300 euros per al projecte Fem pinya. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, ha lliurat aquest matí a la colla castellera Nens del Vendrell la recaptació de la venda, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, de les roses solidàries fetes per alumnes del grup d'adults de l'Aula de Ceràmica. Els 314 euros recaptats es destinaran al projecte Fem pinya! promogut pels Nens del Vendrell per a beques de menjador escolar. Les roses que han quedat han estat lliurades a la colla castellera perquè les puguin posar a la venda durant les seves activitats i continuar aportant fons al projecte solidari. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.