Vegueria del Penedès

RODALIES

Retards a Rodalies i regionals perquè un tren envesteix un carro de la compra abandonat prop de l’estació de Vilanova


ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú

29-04-2019 21:24

El tren circulava en direcció Barcelona i ha quedat aturat per una averia mecànica

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La circulació de trens Rodalies de l’R2 Sud i Regionals del corredor de la costa acumula 20 minuts de retard aquest dilluns a la tarda perquè un comboi ha xocat contra un carro de la compra abandonat a les vies prop de l’estació de Vilanova i la Geltrú. Segons ha informat Renfe, el tren ha patit desperfectes mecànics després de topar contra l’objecte que havien abandonat uns vàndals. Els fets han passat a les 18.20 h i el comboi no ha pogut continuar la marxa. Els viatgers del tren afectat han estat transbordats a un altre comboi que s’ha situat en paral•lel. Es dona la circumstància que l’estació de Vilanova i la Geltrú és una de les que més actes vandàlics acumula a Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.