Un punt que suma a aquestes alçades del campionat

Hores després de que el tècnic comuniqués la seva no continuïtat als jugadors, el Cubelles anunciava que en Victor Doñate serà el tècnic del nou amateur cubellenc

Imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

UE Sant Andreu de la Barca 2 – UE Sitges 2

L’UE Sitges acaba empatant un partit en que va realitzar un joc per guanyar en un camp en que  més d’un ha golejat però que els de Victor Doñate que van tenir ben encarrilat l’enfrontament van veure com els de Sant Andreu de la Barca li empataven de penal. L’equip que tornava a viatjar de nou amb juvenils en aquest cas del B, un cop més mostrava la seva cara més competitiva però potser els va mancar tancar l’enfrontament quan ho van poder fer, l’equip però es troba a cinc punts del cinquè lloc que ara l’ocupa el Riudebitlles a manca de quatre jornades, que a casa ha de jugar amb el darrer classificat, el Mediona, i el primer, el Cubelles, mentre que a camp contrari li queda l’Anoia i la Múnia, la intenció de la plantilla és acabar el més alt possible demostrant que malgrat totes les dificultats que han patit aquest Sitges vol seguir sent competitiu fins el final.

El partit

Un minut trigaven els locals per inaugurar el marcador amb gol de Eric Garcia, després és cert que reaccionava l’equip de Victor Doñate de la millor manera tot i no trobar-se còmode ja que molts dels seus jugadors jugaven en una posició que no era la seva, un gol en pròpia del Sant Andreu de la Barca feia que s’arribés al descans amb 1-1, sortia en plan dominador l’equip Sitgetà a la represa generant bones arribades en que tan sols li va mancar una mica més d’encert, va capgirar el marcador Isaac Ximénez acabant una magnífica jugada posant per davant als seus amb el 1-2.

Quan més estava controlant el joc el Sitges, al minut 80, de penal el local Eric Garcia tornava a mullar deixant l’empat a dos final quan millor ho tenia l’equip sitgetà per emportar-se els tres punts.

UE Sitges: Javi Dorado, Álvaro Cardiel, Pau Ortiz, (Edgard Fontiveros 56) Albert Durango, Xavi Rodríguez, Alex Pérez, (Abraalus Nunbert 65) Isaac Ximénez, Javi Aroca, David Ayala, Jano Ramos i Marc Navarro.

El Sitges rep aquest dissabte al punt de les 17´30 hores al darrer classificat, el Mediona, amb 8 punts i quart pitjor classificat de tots el grups de la Tercera Catalana. Un Mediona que dels 30 partits jugats  ha guanyat 2, empatant 2 i perdent 26, sent l’equip que menys gols ha marcat amb 21 i el més golejat amb 104 gols encaixats.