Vegueria del Penedès

CAMINS ESCOLARS

Comunicat sobre la seguretat al camí escolar del CEIP Canigó


AFA CEIP Canigó Vilanova i la Geltrú

01-05-2019 20:27

Després d'esperar dos anys, ara l' Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha cancel.lat dues vegades consecutives la reunió per presentar el projecte

Comunicat sobre la seguretat al camí escolar del CEIP Canigó. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Fa dos anys que la comissió camins escolars del Canigó demana millores en la seguretat i accessibilitat del camí que els nens i nenes de l'escola fan cada día, com ara:

-Ampliar el temps dels semàfors de la carretera i la cruïlla de la Cotesua per poder creuar amb seguretat, i ampliar el refugi al mig de la carretera.

-Millorar la seguretat als passos de vianants al voltant de l'escola i fer les rampes que falten.

-Ampliar l'espai a l'entrada per on caminen i esperen les famílies del Canigó i El Drac i posar-ne algun banc per seure.

-Tornar a tenir el policia de barri que ens han tret, a TOTES les entrades i sortides de l'escola.

Us volem informar que, després d'esperar dos anys, ara l' Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha cancel.lat  dues vegades consecutives la reunió per presentar el projecte.

Malgrat tot, seguirem insistint per millorar el nostre camí a l'escola, per fer-lo més segur i sostenible, com s'ha fet ja a altres escoles en el darrer any (Arjau, Sant Jordi i Cossetània).

Necessitem el suport i complicitat de tota la comunitat educativa per aconseguir-ho! ✊🏼

Seguirem informant.

Comissió Camins Escolars
AFA CEIP Canigó

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.