Vegueria del Penedès

VÒLEI

Èxit del vòlei femení Mallafrè


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-05-2019 9:35

Plantilla de l'Associació Esportiva Dolors Mallafrè. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ahir dia 1 l'Associació Esportiva Dolors Mallafrè va participar al torneig vila Martorell que com cada any per aquesta data es celebra a la citada ciutat. Durant tot el dia es va celebrar el torneig en format de quatre equips per les categories infantil, cadet i juvenil.

L'èxit dels equips representants de la ciutat va ser rodó. L'equip infantil va demostrar de ben aviat la seva solidessa en defensa i servei que els va portar al primer esglaó del torneig. Les cadets una vegada més amb el seu joc de conjunt van anar guanyant tots els partits i l'equp juvenil va rubricar l'èxit remontant a la final un partit que havia començant perdent amb les jugadores de l'equip local.

A banda del triomf dels 3 equips, les jugadores Maria, Carla i Martina van rebre el trofeu com millors jugadores de la competició en les seves respectives categories.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.